Izrada web stranica RENT A CAR IN SARAJEVO

IZRADA WEB STRANICA SARAJEVO

IZRADA WEB STRANICA

Izrada web stranica za RENT A CAR IN SARAJEVO bila je vrhunski posao ekipe iz ATTACK DIGITAL, a kako RENT A CAR IN SARAJEVO uvijek teži ka profesionalnom odnosu i pristupu prema svojim klijentima onda smo morali birati najbolji tim za izradu naših web stranica na tržištu.

Dugi niz godina pružamo usluge iznajmljivanja automobila i vozila za adrenalinsku vožnju (quad i buggy vozila) domaćim i stranim klijentima, te smo nezaobilazna adresa za sve one kojima je potreban automobil.

SE0 STRATEGIJA I OPTIMIZACIJA

Imati najbolju web stranicu na tržištu je zaista velika stvar, no ako vas nema na prvim stranicama Google pretraživača, kao da i ne postojite, logično, danas ako kažete da imate dobru ili najbolju web stranicu, onda se pod istim podrazumjeva da je ona najbolja u svim segmentima, a posebice u SEO strategiji i otpimizaciji. Izrada web stranica proces je koji za vašu firmu i poslovanje stvara glavni marketinški identitet i alat, te ako želite da isti bude profesionalno urađen, onda isti proces morate prepustiti stručnjacima.

Izradu SEO strategije i optimizacije (SEO je optimizacija web stranice za što bolje pozicioniranje na pretraživačima), a što je u današnje vrijeme najvažniji dio svakog marketing plan svake firme u svakoj djelatnosti. Google je centralno web mjesto za pretragu proizvoda i usluga u svakoj državi. Samo brendovi i usluge koji se nalaze na 1. stranici Google i po mogućnosti zauzimaju 1., 2., 3., mjesto na 1. stranici Google prema ključnim riječima, odnosno riječima putem kojeg vas pronalaze vaši kupci i klijenti generiraju prodaju svojih proizvoda i usluga.

SEO strategiju i optimizaciju naše firme ponovo smo povjerili ATTACK DIGITAL-u,  i naravno za nevjerovatno brzo vrijeme prema najvažnjim ključnim riječima u branši iznajmljivanja/najma/rentanja vozila koje smo tražili naša web stranica je na 1. stranici Google i zauzima sano čelne pozicije 1. stranice prema svim napopularnijim upitima u ovoj branši.

RENT A CAR BOSNA I HERCEGOVINA
 • rent a car sarajevo
 • rentanje auta sarajevo
 • rent a car sarajevo cijene
 • najam auta sarajevo
 • najjeftiniji rent a car sarajevo
 • iznajmljivanje auta sarajevo
 • rent a car bosna i hercegovina
 • rentanje auta sarajevo aerodrom
 • najam auta sarajevo aerodrom
 • iznajmljivanje kombija sarajevo
 • najma kombija sarajevo
 • rent a car istočno sarajevo

PREPORUKA ATTACK DIGITAL

S obzirom da smo firma koja svoje poslovne partnere smatra svojim prijateljima, a one koje smo angažirali za neki posao, a isti svoj posao uradili profesionalno i stručno, uradili i više nego što smo se dogovorili, uradili bolje nego što su obećali, onda takve poslovne partnere želimo preporučiti.

Želimo preporučiti ATTACK DIGITAL za nove web projekte u vašem poslovanju. Zapravo naša preporuka nije toliko ni važna, jer vrlo lako se uvjeriti u sve navode koje smo naveli.

U veoma kratkom roku i samo jednom sastanku sa nama, shvatili su da želimo modernu – full responsive web stranicu, ali naš glavni cilj je bio da dostignemo 1. stranicu Google prema svim relevantnim ključnim rijećima kada je u pitanju rent a car branša. Poznato je da za taj cilj  je potrebno puno vremena, no ni tu nije bio kraj njihovim iznenađenjima, isto su sproveli u samo jedan mjesec.

Ekipu iz ATTACK DIGITAL možete kontaktirati na e-mail: attackdigitalbih@gmail.com

Scroll to Top