NAJAM QUAD-a

Ako ste fan adrenalina i željni pustolovine usudite se biti drugačiji.

Osjetite adrenalin i upoznajte svoju avanturustičku stranu. Iznajmite popularno quad ili BUGGY vozilo i sa svojim prijateljima, familijom, poslovnim kolegama istražite okolicu.

RENT A CAR IN SARAJEVO proširio je svoju ponudu i svojoj floti vozila dodao terenska vozila popularne quadov-e i BUGGY četverosjede sa cjelokupnom opremom koja je potrebna vozaču da mu vožnju učini lakom i jednostavnom. i automatskim šaltanjem brzina. BUGGY vozilo ima zapreminu od 900 ccm3, a quad vozila 550 ccm3.

Vozila su opremljena svom opremom za lakše savladavanje prepreka.

Zbog velikog interesa sa ovim vozilima želimo svojim sadašnjim i budućim klijentima pružiti adrenalisnko iskustvo i istinsko uživanje u čarima prirode.

Veliku pažnju posvetili smo da navedena vozila budu maximalno - tehnički u besprijekornom stanju kako bi naši klijenti svoju pažnju usmjerili ka uživanju.

Vozači moraju imati položenu najmanje B kategoriju.

Oragniziramo off road ture sa vodičem na Bjelašnicu, Lukomir, Prokoško jezereo, Blidnje, i druga mjesta po Vašoj želji i dogovoru,

IZNAJMLJIVANJE QUAD I BAGGY VOZILA NA DNEVNOJ BAZI...

IMAMO TRI NEODOLJIVE PONUDE:

 • PRVA PONUDA SE ZASNIVA NA IZNAJMLJIVANJU QUAD ILI BAGGY VOZILA NA DNEVNOJ BAZI S VODICEM, U CIJENU JE URACUNATO GORIVO, VODIČ, NARGILA I SOKOVI NA NEKOM OD PROPLANAKA BJELASNICE ILI IGMANA,
  CIJENA 1 QUAD VOZILA ZA DVIJE OSOBE 170 KM CIJENA BAGGY VOZILA ZA 4 OSOBE 250 KM  POLAZAK U 10 00h IZ BINJEZEVA OBILAZAK IGMANA(MALO POLJE,VELIKO POLJE, RATNE DZAMIJE)OBILAZAK BJELASNICE ( OPSERVATORIJ-A VRH BJELASNICE), OBILAZAK SELA LUKOMIR, SABICI ITD.
  POVRATAK OKO 18 00h NA POCETNU LOKACIJU. TAKODJER QUAD VOZILA MOGUCE IZNAJMITI NA NEKOJ OD VASIH LOKACIJA CIJENA DOSTAVE QUADA PO DOGOVORU.
 • DRUGA PONUDA SE ZASNIVA TAKODJER NA DNEVNOJ BAZI  POLAZAK IZ BINJEZEVA 10 00h I VOZNJA PO VASOJ ZELJI BEZ VODIČA, POVRATAK U 18 00 H NA POCETNU LOKACIJU.
  CIJENA 1 QUAD-A (ZA 2 OSOBE) 170 KM
  BAGGY VOZILA (ZA 4 OSOBE)-250 KM U CIJENU NIJE URACUNATO GORIVO.
 • TRECA PONUDA SE ZASNIVA IZNAJMLJIVANJE PO 1h- 40 KM
  PREUZIMANJE U BINJEZEVU BROJ 22, TAKODJER I VRACANJE QUAD VOZILA NA ISTOJ LOKACIJI.

www.rentacarin.ba

Naš kontakt je 062 173 338, viber/whatsapp.

BINJEŽVO br: 22, HADŽIĆI, SARAJEVO BiH

+ 387 62 173 338 viber/whatsapp

info@rentacarin.ba

Scroll to Top